Kúpiť eliptical – e-shop

Sprievodca výberom
elipticalov


Eliptical  >  Ako posilňovať na elipticali

Ako posilňovať na elipticali

Posilňovanie na elipticali je naozaj efektívne. Ako na ňom posilňovať správne?

Eliptical je stroj primárne určený na chudnutie, pretože sa jedná o trenažér pre aeróbny tréning. K chudnutiu pomáha meranie tepovej frekvencie a predovšetkým rôzne programy (HRC), ktoré riadi váš tréning a ukazujú vám, či máte pridať, alebo zvoľniť tempo. Súčasťou elektronicky riadených elipticalov býva aj plynulá úprava záťaže, ktorá tiež pomáha udržať vaše telo v ideálnej tepovej frekvencii.

Cvičenie na elipticali je veľmi fyzicky náročné, pomôže vám nabrať, alebo udržať skvelú fyzickú kondíciu, posilňuje činnosť srdca a celého kardiovaskulárneho systému. Ako je to však s posilňovaním svalov?

Ako každý pravidelný a opakovaný pohyb posilňuje namáhané partie tela. S eliptickým trenažérom si viete podporiť spevnenie rúk, nôh a zlepšenie celkového držania tela. Tieto partie totiž najviac využívate pri cvičení na tomto stroji. Menšie účinok má aj na brušné svaly a na správne držanie chrbtice. Pre chrbticu je dôležité mať eliptical správne nastavený a správne na ňom cvičiť.

Ktoré svaly posilníte?

  • štvorhlavý sval stehna
  • svaly sedacie a zároveň harmstringy

Je potrebné správne cvičiť - nesmie sa vtáčať ani vytáčať mimo osu a rovinu pohybu. 

Eliptical inSPORTline inCondi ET30m - prepojenie s tabletom aj tichý magnetický brzdný systém

Veľmi obľúbený domáci eliptical pre každého. Za veľmi dobrú cenu dostanete plne vybavený eliptical. 
Eliptical inSPORTline inCondi ET30m v sebe pod elegantným dizajnom skrýva jednoducho ovládateľný a pohodlný stroj. Tento eliptický trenažér ponúka v jednoduchom prevedení záťažové koleso s hmotnosťou 4 kg s ôsmimi stupňami obtiažnosti.

Medzi hlavné prednosti patria možnosť prepojenia s tabletom či iPadom cez audio jack 3,5 mm a aplikáciu iBiking+. Vďaka tomu je možné si virtuálne zabehať napríklad v Alpách, svetových metropolách a ďalších zaujímavých miestach po celom svete. Trasu môžete sledovať na tablete v Google maps, alebo Street View. To zaručuje dokonalý zážitok pri športovaní.

Zdieľajte článok



Odporúčame elipticaly

Ďalšie novinky

Čo eliptical a chudnutie?

Eliptical je výborný trenažér na chudnutie, ale na tento účel sa musí používať aspoň 30 až 40 minút v správnej tréningovej zóne. Len tak bude telo vydávanú energiu čerpať z tukových zásob, a nie zo svalového tkaniva.

Eliptical do fitcentier a pre náročných užívateľov

Zariaďujete fitness centrum? Alebo si chcete zaobstarať luxusný posilňovací stroj domov, aby sa na neho mohla spoľahnúť celá rodina? Odporúčame vám eliptical vyššej cenovej kategórie - moderný stroj na posilnenie celého tela.

všetky novinky