Kúpiť eliptical – e-shop

Sprievodca výberom
elipticalov


Eliptical  >  Magnetické elipticaly - ideálne na domáce cvičenie

Magnetické elipticaly - ideálne na domáce cvičenie

Ako by sa vám páčil stroj na domáce cvičenie, ktorý efektívne pretiahne celé telo bez bolestí chrbta? Zoznámte sa s magnetickým elipticalom.

Najväčšou výhodou magnetických elipticalov je ich tichá prevádzka. To oceníte predovšetkým v bytoch, kde nechcete rušiť susedov hlučným fitness strojom, alebo aj v rodinných domoch, kde musíte brať ohľad napríklad na spiace malé deti.

Ďalšou výhodou je dlhšia životnosť tohto systému, majitelia magnetických elipticalov si chvália bezporuchový a nehlučný chod strojov.

Cvičte efektívne a zdravo

Oproti rotopédom alebo cyklotrenažérom je cvičenie na elipticali oveľa šetrnejšie voči kĺbom.

  • zaberajú svaly a netrpia kĺby
  • aj po operáciách kolien a kĺbov
  • ideálny na domáce cvičenie
  • obvykle jednoduchá montáž
  • vhodný na efektívne chudnutie
  • pre dospelých, dospievajúcich aj seniorov

K elipticalu netreba nič ďalšie dokupovať, výnimkou môže byť gumová podložka na plávajúce podlahy alebo fitness rukavice pre komfortnejšie cvičenie.

A ako cvičiť na magnetickom elipticali?

Cvičte pravidelne, pri chudnutí aspoň trikrát týždenne po dobu najmenej 30 minút. Ak nemáte dostatočnú fyzickú kondíciu, tak dávky postupne pridávajte. Nakoniec môžete cvičiť aj 45-60 minút, záleží na vašej výdrži. Ideálne je cvičiť ráno na lačno, kedy telo rýchlejšie siahne po tukových zásobách.

Elita medzi domácimi elipticalmi - Atlanta Black

Medzi najobľúbenejšie a najpredávanejšie elipticaly s magnetickým brzdným systémom patrí Atlanta Black. Je veľmi tichý, manuálne ovládaný a tiež veľmi stabilný vďaka kvalitnej konštrukcii.

Ako píše majiteľka Kristína: Ideálne na schudnutie a formovanie postavy po pôrode.

A samozrejme, nielen pre čerstvé mamičky, na elipticali Atlanta Black posilní postavu celá rodina, eliptické cvičenie je výborné pre každého.

Zdieľajte článok



Odporúčame elipticaly

Ďalšie novinky

Čo eliptical a chudnutie?

Eliptical je výborný trenažér na chudnutie, ale na tento účel sa musí používať aspoň 30 až 40 minút v správnej tréningovej zóne. Len tak bude telo vydávanú energiu čerpať z tukových zásob, a nie zo svalového tkaniva.

Eliptical do fitcentier a pre náročných užívateľov

Zariaďujete fitness centrum? Alebo si chcete zaobstarať luxusný posilňovací stroj domov, aby sa na neho mohla spoľahnúť celá rodina? Odporúčame vám eliptical vyššej cenovej kategórie - moderný stroj na posilnenie celého tela.

všetky novinky