Kúpiť eliptical – e-shop

Sprievodca výberom
elipticalov


Eliptical  >  Aký trenažér vybrať na Vianoce? Aj tento rok frčia elipticaly!

Aký trenažér vybrať na Vianoce? Aj tento rok frčia elipticaly!

Rozmýšľate, či si domov vybrať bežecký trenažér, rotoped, alebo snáď stepper? Poradíme: Najlepší je eliptical, pretože všetky menované stroje smelo nahradí a cvičenie na ňom je navyše zábavné!

Z elipticalu ako vianočného darčeka bude nadšená každá zaneprázdnená žena, pretože jej v domácich podmienkach zakrátko vystrúha super postavičku. Je to tak! Eliptical totiž precvičí celé telo, bez preťažovania kĺbov a dá sa s ním aj dobre schudnúť. 

Špecialistom na eliptické trenažéry je inSPORTline

Najväčší slovenský importér elipticalov, samozrejme rešpektujúcim najprísnejšie európske normy, je inSPORTline. V jeho e​​-shope môžete vyberať z viac ako dvoch desiatok modelov, manuálne alebo elektronicky ovládaných. Nájdete tu aj špičkové stroje s cenou na vyžiadanie. 

K najpredávanejším elipticalom patrí Atlanta, Denver, Orlando a Tucson, ktorý kúpite už za menej ako 200€. A u elektronicky ovládaných elipticalov inSPORTline Denver a Daven sa môžete tešiť zo špeciálnych vianočných cien pod 400€.

Vybrať si ako trenažér eliptical je dobrá voľba. Získate fitness stroj, ktorý nahradí tri a bude dlhé roky dobre slúžiť celej rodine. A keby sa s ním predsa len niečo prihodilo, platí päťročný servis priamo u Vás doma.

Zdieľajte článok



Odporúčame elipticaly

Ďalšie novinky

Čo eliptical a chudnutie?

Eliptical je výborný trenažér na chudnutie, ale na tento účel sa musí používať aspoň 30 až 40 minút v správnej tréningovej zóne. Len tak bude telo vydávanú energiu čerpať z tukových zásob, a nie zo svalového tkaniva.

Eliptical do fitcentier a pre náročných užívateľov

Zariaďujete fitness centrum? Alebo si chcete zaobstarať luxusný posilňovací stroj domov, aby sa na neho mohla spoľahnúť celá rodina? Odporúčame vám eliptical vyššej cenovej kategórie - moderný stroj na posilnenie celého tela.

všetky novinky