Kúpiť eliptical – e-shop

Sprievodca výberom
elipticalov


Eliptical  >  Tipy na najobľúbenejšie elipticaly

Tipy na najobľúbenejšie elipticaly

O ktoré elipticaly je najväčší záujem? Vyberáme zo štatistík predajcov a hľadanosti.

Podľa štatistík hľadanosti (zdroj: Google AdWords) sa najviac hľadajú tieto eliptické trenažéry.

Eliptical inSPORTline Drive

Moderný eliptický trenažér pre domáci tréning. Má magnetický brzdný systém, manuálne ovládanie záťaže a nosnosť 100 kg. Eliptikal inSPORTline Drive je obľúbený pre výborný pomer cena / výkon. Kúpite ho už za cenu pod 170 EUR.

Eliptical inSPORTline Atlanta

Eliptický ergometer za veľmi priaznivú cenu. Zaťaženie je už vyššie, 150 kg, výhodou je 9 kg zotrvačník pre vyššiu záťaž. Vysoko kvalitné spracovanie, podsvietený dotykový displej a tichý chod prístroja zaraďujú tento eliptikal medzi špičku svojej triedy. Eliptical inSPORTline Atlanta kúpite za cenu okolo 500 EUR.

Pozrite sa na jeho prezentáciu.

Eliptical inSPORTline Denver

Alternatívou k elipticalu Atlanta je Eliptikal inSPORTline Denver, ktorý je lacnejší, avšak s ľahším zotrvačníkom a menej vybaveným počítačom. Aj on je však veľmi vhodný pre aktívne domáce cvičenie, najmä ak nevyžadujete extrémnu záťaž.

Zdieľajte článok



Odporúčame elipticaly

Ďalšie novinky

Čo eliptical a chudnutie?

Eliptical je výborný trenažér na chudnutie, ale na tento účel sa musí používať aspoň 30 až 40 minút v správnej tréningovej zóne. Len tak bude telo vydávanú energiu čerpať z tukových zásob, a nie zo svalového tkaniva.

Eliptical do fitcentier a pre náročných užívateľov

Zariaďujete fitness centrum? Alebo si chcete zaobstarať luxusný posilňovací stroj domov, aby sa na neho mohla spoľahnúť celá rodina? Odporúčame vám eliptical vyššej cenovej kategórie - moderný stroj na posilnenie celého tela.

všetky novinky